fbpx

Valoarea paleților din lemn RIKIPAL

Stimați clienți ai Rikipal SRL,

Vă mulțumim că ați ales să citiți despre motivul pentru care paleții noștri sunt mai scumpi decât cei de la alte companii. Suntem o companie de încredere cu o experiență de 13 ani în domeniu și suntem mândri că am exportat împreună cu voi peste 2 milioane de paleți în zeci de țări.

Paletii Rikipal sunt cunoscuți pentru calitatea lor superioară și pentru faptul că niciodată nu au fost raportați la vamă ca fiind necorespunzători normelor și standardelor corespunzătoare ambalajelor din lemn. Acest lucru se datorează faptului că suntem experți în domeniu, ne documentăm și învățăm continuu și producem paletii conform specificațiilor de calitate și normelor sanitare.

De asemenea, suntem unici pe piața, fiind singura companie acreditată cu certificate care confirmă că suntem singurii care tratează termic paleții din lemn conform Standardului Internațional IPPC 15. Instalația noastră este alimentată cu electricitate și costul per palet tratat este de 25-30 de lei în funcție de cantitatea de paleti, garantând astfel că toți dăunătorii sunt distruși, iar ștampila aplicată pe fiecare palet tratat termic vă asigură calitatea serviciilor RIKIPAL și produselor din lemn.

De asemenea, suntem o companie care activează transparent și toate vânzările noastre sunt legale, fără eschivări. Suntem Cel mai mare plătitor de taxe și impozite în industria de ambalaje din lemn și avem o echipă de 25-30 de angajați în funcție de sezon. Ne pasă de clienții noștri și dorim să vă avertizăm să fiți atenți la escroci și la paletii contrafăcuți. În plus, recomandăm clienților noștri să nu ofere mită pentru inspectorii ANSA, ci să apeleze la servicii profesioniste și acreditate, ceea ce le va optimiza procesul de business și logistică în special.

Deși suntem conștienți că avem cel mai mare preț de pe piața paletilor din Moldova, ne asumăm acest statut datorită avantajelor pe care le oferim clienților noștri. Avem un depozit cu un stoc permanent de peste 20 de mii de paleti, ceea ce vă oferă posibilitatea să găsiți rapid tipul de palet de care aveți nevoie. Managerul nostru profesionist vă va ajuta cu drag și cu spor să alegeți paletul potrivit nevoilor dumneavoastră, fără a fi nevoie să achiziționați un palet scump dacă acesta nu este necesar. De asemenea, procesul nostru strict și corect de sortare a paletilor asigură că cei care nu corespund normelor sunt dezmembrati și reciclați.

Din aceste considerente se crează prețul paleților Rikipal. Acestia nu sunt mai “scumpi”, ei au o valoarea mai mare și un preț format corect – care mereu poate fi comparat cu prețul din piețele sănătoase, cum ar fi România si Ucraina

Vă mulțumim pentru încredere!

© Rikipal 2015-2021