fbpx

Rikipal SRL – cel mai mare producător de paleți din lemn, dă start achiziției de paleți uzați

Compania Rikipal dă start sezonului de achiziții a paleților uzați. Mai mult de 10 ani, Rikipal SRL este cea mai mare companie de reciclare a paleților din lemn din Republica Moldova. Achizițiile pot fi efectuate atât de la persoanele juridice, cât și fizice prin procurarea întregului stoc de paleți indiferent de starea și dimensiunea acestora.

Procedura de achiziție se efectuează în 3 etape: deplasarea managerului de achiziții la depozitul unde se află paleții, evaluarea stocului și încheierea contractului cu specificarea condițiilor de plată. Rikipal SRL își onorează plățile în termenii stabiliți și transparent.

Pentru persoanele fizice, compania își asumă plata pentru impozitul pe venit la sursa de plată. Astfel, condițiile devin și mai avantajoase.

Recepționarea paleților second-hand se face la depozitul companiei la adresa: mun. Chișinău, strada Pădurii 13. Dacă livrarea paleților la depozitul Rikipal nu este posibilă, compania prestează servicii de transport și încărcare a paleților.

Fiind o companie căreia îi pasă de mediul înconjurător, una din cele mai mari activități este axată pe reciclarea paleților din lemn. Acest proces implică 4 modalități prin care se pot readuce în circuit paleții uzați:

  • reparația sau recondiționarea, care presupune înlocuirea componentelor deteriorate;-
  • paleții care nu se supun reparației sunt dezmembrați pentru a obține piese de schimb;-
  • obținerea de lemne pentru foc la fel face parte din acest circuit;-
  • din paleții second-hand se produce mobilier în stil rustic, nisipiere, căsuțe pentru câine sau alte obiecte de decor.

Timp de zece ani Rikipal a reciclat peste 2 milioane de paleți fapt ce a salvat de la tăiere mai mult de 120 mii de copaci, ceea ce reprezintă peste 100 hectare de păduri. Compania face parte dintr-un holding Internațional și este cea mai mare și competentă în reciclarea paleților din lemn în Republica Moldova.

© Rikipal 2015-2021