fbpx

PLANIFICAȚI ACHIZIȚIILE DE PALEȚI. STOCURILE DE CHERESTEA PE PIAȚA LOCALĂ SUNT LA NIVEL MINIM.

În contextul evenimentelor din ultimul timp și situației pe piața internațională, compania RIKIPAL vă îndeamnă să planificați din timp achizițiile de paleți din lemn. Astfel, vă asigurați  stocuri și produsele vor fi livrate la timpul potrivit.

Perturbările de pe piața internațională, în condițiile conflictului din Ucraina, sancțiunile pentru Belarus și Rusia, care de fapt sunt unii din cei mai mari furnizori de cherestea pune în dificultate aprovizionarea cu materie primă pentru producerea paleților din lemn. Identificarea noilor furnizori de cherestea și lemn presupune timp, termeni de negocieri, condiții de livrare etc. Aceste lucruri afectează stocurile de paleți uzați și cele de cherestea. Pe piață locală se resimte o micșorare considerabilă a acestor stocuri.

RIKIPAL vă recomandă să planificați achizițiile de paleți uzați sau noi cu minim 3 săptămâni înainte de data scadentă. Astfel, vă veți asigura că solicitarea este executată în timp și nu veți duce lipsă de paleți.

În cazul în care dispuneți de paleți din lemn în stoc și doriți să-i readuceți în circuit, RIKIPAL vă poate oferi:

  • Servicii de reparații a paleților
  • Serviciu de tratare termică a paleților conform IPPC 15. Suntem unica companie de producători de paleți din țară certificată de către ANSA. Acest serviciu este destinat în special pentru companiile exportatoare.

Pentru oferte de servicii și produse managerii echipei RIKIPAL sunt la dispoziția DVS.:

Cristina: tel. 079705048, email: 079705048@rikipal.md

Nadejda: tel. 079705055, email: 079705055@rikipal.md

 

Sau puteți vizita www.rikipal.md și solicita online oferta.

 

Compania RIKIPAL este cel mai mare și competent producător de paleți și containere din lemn din Republica Moldova. Clienții actuali ai Companiei ne acordă un credit de încredere pentru colaborarea pe care o avem deja pe parcursul multor ani, deoarece oferim soluțiile de logistică necesare pentru produsele clientului.

© Rikipal 2015-2021