fbpx

Oferte avantajoase de la Rikipal: containere din lemn pentru producătorii de fructe și legume din țară

De mai bine de 7 ani Rikipal SRL produce containere din lemn pentru producătorii de fructe și legume din țară. Fiind parte a unui holding internațional, compania utilizează tehnologii și standarde care pe parcursul acestor ani au fost îmbunătățite constant pentru a crea containere mai rezistente, mai durabile și exact după cerințele și nevoile clienților.

Fiecare detaliu al containerului produs de Rikipal SRL este bine gândit, astfel încât calitatea acestuia să se expună într-o durată de viață cât mai mare.

Caracteristicile containerelor standard produse sunt:

  • 1200x1000x800 mm;
  • 65 kg – greutatea containerului;
  • capacitatea de 300-400 kg;
  • sarcina verticală de până la 4000 kg.

Compania Rikipal poate produce containere de orice dimensiune după preferințele clientului.
Unul din cele mai mari avantaje prin care compania este prezentă pe piață e asamblarea pe teritoriul clientului a containerelor. Acest serviciu reduce cu 50% costurile de transport și cele de livrare. Calculele sunt simple:

Camionul livrează 150 de containere gata asamblate, respectiv, dezasamblate – 300. Compania livrează o cantitate dublă pentru aceiași bani. Deci, în cazul prestării acestui serviciu clientul are parte de reducerile indicate mai sus.

Pentru asamblare pe teritoriul clientului, acesta trebuie să pună la dispoziție o suprafață de 75 mp, acces la electricitate 220V și un stivuitor.

De asemenea, echipa Rikipal îndeamnă fermierii să apeleze la lucrări de reparație a containerelor pentru a extinde funcționarea acestora. Specialiștii companiei pot face un audit profesionist despre câte containere se pot economisi.

Un alt avantaj în colaborarea cu Rikipal SRL este faptul că fiecare client poate să-și returneze 50% din costul asamblării containerelor la AIPA.

Compania vă poate consulta despre pașii pe care trebuie să-i urmați cu privire la subvenționare. Lăsați o solicitare acum și primiți o instrucțiune clară despre subvenționare, faceți click pe Instrucții despre subvenționare pentru mai multe detalii.

Achiziționând containere acum puteți economisi bani si timp. În timpul sezonului, este mult mai dificil să găsiți un producător care să vă poată livra containerele rapid și acestea vor fi mult mai scumpe.

Pentru oferte avantajoase puteți solicita online – www.containeremere.md. La fel, accesând acest site destinat containerelor pentru fructe și legume puteți găsi mai multe detalii despre materialele și tehnologiile utilizate pentru producerea containerelor.

Compania Rikipal face parte dintr-un holding Internațional și este cea mai mare și competentă în producerea containerelor și paleților din lemn în Republica Moldova.

© Rikipal 2015-2021