fbpx

Adaga Group SRL devine distribuitor oficial RIKIPAL pentru zona de Sud a Moldovei

Suntem mândri să anunțăm că am încheiat un contract de distribuție cu Adaga Group SRL, care va fi distribuitorul oficial al paleților din lemn și containerele din lemn pentru zona de sud a Moldovei.
Suntem dedicați producerii și furnizării de paleți din lemn și containere din lemn de cea mai înaltă calitate, oferind soluții personalizate pentru nevoile fiecărui client. În parteneriatul nostru cu Adaga Group SRL, ne extindem în regiunea de sud și oferim servicii și produse de calitate clienților din această zonă.
Clienții noștri din sudul Moldovei nu vor suporta cheltuieli de transport în plus, având un distribuitor oficial care va acoperi necesitatea de paleți din lemn și containere din lemn.
Suntem convinși că parteneriatul nostru cu Adaga Group SRL va duce la o cooperare eficientă și la un succes mutual în piața paleților din lemn și containere din lemn.
Cu această nouă relație de distribuție, sperăm să extindem și mai mult raza noastră de acoperire și să ajungem la cât mai mulți clienți care au nevoie de soluții de stocare și transport de calitate.
Pentru a comanda paleți din lemn și containere din lemn sau pentru mai multe informații despre produsele noastre, vă rugăm să contactați Adaga Group SRL la următoarele date de contact:
Telefon – (+373) 78 156 572,
Adresa – Strada Şevcenco 50/2, orașul Comrat.
Vă mulțumim că sunteți parte din comunitatea noastră RIKIPAL, liderul pieței în producția de paleti din lemn și containere din lemn în Republica Moldova.

© Rikipal 2015-2021