fbpx

7 avantaje ale containerelor din lemn. Află cum le poți achiziționa cu 50% reducere

În acest articol ne propunem să explicăm 2 aspecte foarte importante despre containerele din lemn: 7 avantaje de ce trebuie să optezi pentru containere din lemn pentru fructe și legume și cum le poți achiziționa cu 50% reducere de la RIKIPAL.

Cea mai bună decizie pentru depozitarea, păstrarea și transportarea fructelor și legumelor este să optați pentru containere din lemn.

La RIKIPAL, achiziția containerelor din lemn vă oferă 7 mari avantaje competitive:

  1. Containerele sunt asamblate din cherestea tivită de rășinoase cu pistolul pneumatic și cuie cu tijă inelară.
  2. Un element deosebit al structurii îl reprezintă rigidizarea colțurilor cu șuruburi de ancoraj, ceea ce îi asigură rezistență la balansare și capacitatea de stivuire în frigider până la 5 nivele.
  3. Termenul de exploatare în condiții normale de utilizare – mai mult de 5 ani.
  4. Capacitate mare de depozitare (de la 732 de litri sau 400 kg).
  5. Containerele pot fi reutilizate și introduse din nou în circuitul logistic prin reparații. În medie, puteți prelungi durata de viață a containerului cu încă 5 ani, dacă încredințați reparațiile în mâinile meșterilor de la RIKIPAL.
  6. Lemn uscat forțat în camera termică, umiditatea relativă de 15% îi oferă containerului de la RIKIPAL o structură, rezistență și formă geometrica corectă și fără schimbări pe parcursul exploatării.
  7. Producem containere din lemn destinate transportului și depozitării legumelor și fructelor, inclusiv după specificația clientului. Specialiștii de la RIKIPAL lucrează cu materiale de cea mai înaltă calitate, unelte profesioniste și vă garantează o capacitate de asamblare de la 150 de containere pe zi.

Serviciile și produsele Rikipal sunt însoțite de actele necesare pentru a fi subvenționate la AIPA.

Cum obții 50% reducere la achiziția de containere din lemn de la RIKIPAL? În principal, îți ia un minut să afli dacă accesezi www.containeremere.md. Pentru Instrucțiuni despre cum obțineți subvenții faceți click pe Instrucțiune clară despre subvenționare.

Compania RIKIPAL activează în Republica Moldova din 2009 și face parte dintr-un holding internațional prezent pe piețe ca Rusia, Letonia, Ucraina și Belarus. În procesul de producere utilizăm doar tehnologii moderne și materiale prime calitative.

Pe www.rikipal.md puteți găsi toată gama de produse și servicii, iar pe www.containeremere.md – informații detaliate despre producerea containerelor din lemn.

Număr de contact 079 705 055. Adresa: mun. Chișinău, str. Pădurii 13.

© Rikipal 2015-2021