fbpx

10 idei splendide de utilizare a paleților de lemn în curte și grădină!

Mulți oameni consideră că paleții de lemn sunt potriviți doar pentru transportarea mărfurilor grele. Totuși designerii, precum și persoanele, care locuiesc la curte, le găsesc utilizări destul de folositoare. Aceste 10 idei grozave pot fi realizate în timpul acestei primăveri!

1. BANCA ACOPERITĂ

O bancă fermecătoare de tip închis, confecționată din câțiva paleți vopsiți cu culoare albă. Ca să fie mai confortabilă, așezați 2-3 pernuțe moi pe bancă și decorați pereții laterali cu ghivece cu flori.

2. MINI BARUL

Mini barul suspendat, confecționat dintr-un palet de lemn și vopsit în negru, cu ușiță pliabilă, va deveni un ornament stilat al fațadei casei dumneavoastră și un lucru folositor pentru toți amatorii de petreceri cu cocktail-uri.

3. LEAGĂNUL

Leagănul simplu, realizat dintr-un palet de lemn și lanțuri metalice, va fi binevenit în orice curte, indiferent de prezența sau absența copiilor.

4. ORGANIZATORUL PENTRU UNELTELE DE GRĂDINĂRIT

Doar un palet de lemn vă va ajuta să organizați uneltele pentru grădinărit. Cu ajutorul unui element atât de simplu veți putea să fixați sigur, îngrijit și, cel mai important, ergonomic greblele, lopețile și alte instrumente.

5. MĂSUȚA

Măsuța multifuncțională, confecționată din câțiva paleți, poate deveni un supliment minunat pentru zona de grătar din curtea dumneavoastră. Câteva cuiere pentru prosoapele și ustensilele culinare, precum și rafturile pentru vase și băuturi, vor transforma această măsuță într-un lucru de neînlocuit în curtea din spate.

6. ȘEZLONGURILE

Folosiți paleții de lemn, ca să montați o construcție originală și foarte confortabilă cu bancă-șezlong situată sub un mic acoperiș.

7. BANCA CREATIVĂ

O bancă dublă, neobișnuită, cu pernuțe moi, se va încadra în orice curte și va deveni un loc minunat pentru odihnă.

8. LOCUL PENTRU ODIHNĂ

O cabină mică, construită din paleți de lemn, cu o canapea confortabilă în interior, va deveni un element fermecător al curții dumneavoastră și locul preferat pentru odihna individuală.

9. MĂSUȚA DIN GRĂDINĂ

Folosiți paleții de lemn, ca să meșteriți o măsuță practică și originală pentru grădinărit. Puneți-o pe verandă și folosiți-o pentru transplantarea plantelor, precum și pentru păstrarea instrumentelor mici pentru grădinărit.

10. SETUL DE MOBILĂ

Un set stilat de mobilă de curte cu canapele, fotolii și măsuță — după părerea noastră, este cea mai bună idee de utilizare a paleților inutili. Un asemenea mobilier se va încadra în mod minunat în landșaftul unei curți moderne.

© Rikipal 2015-2021